ЦСКА засили капитана си към „Пирин“, младок от школата на орлетата отказа на „Левски“

ЦСКА засили своя капитан Петър Занев към „Пирин“. Червените се сбогуваха официално с 36-годишния защитник непосредствено преди последния мач за сезона с „Берое“, в който ветеранът игра пълни 90 минути за победата с 2:0. За изпроводяк асът на армейците получи от директора Пламен Марков шал на отбора и юбилейния албум за 70-годишнината на клуба, а от трибуните феновете направиха раздялата още по-емоционална.

„Договорът ми изтече и си тръгвам. Дадох най-доброто от себе си за най-добрия отбор в България. Оставям доста приятели тук. Животът продължава. Имам още сили да играя. Моето желание е да приключа кариерата си там, откъдето я започнах“, заяви Занев, давайки индикации за завръщането си на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград.

Това вече стори младокът от школата Илиян Костов. 15-годишният тийнейджър от Сандански беше считан за сигурно попълнение в академията на „Левски“, дори посети „Герена“ да се запознае от първа ръка с условията, но впоследствие размисли и ще продължи да носи екипа с орлето и занапред.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *