Шефът на фармацевтите в Пиринско Константин Качулев избра Черно море пред Бяло за семейна почивка

Председателят на фармацевтичното дружество в Пиринско Констанин Качулев съчета полезното с приятното по време на лятната си почивка. Докато е на море със семейството си в курорта „Златни пясъци“, той успя да се срещне с негови колеги от Добрич и Варна, за да обсъдят някои съсловни проблеми. Иначе купонът с „деца на море“ важи в пълна сила и за семейство Качулеви, които за втора година предпочетоха Черно пред Бяло море.


  Семеен релакс
   

„Миналото лято заради ковидната пандемия не успяхме да отидем на море в Гърция. Това лято, макар че сме преболедували и ваксинирани, пък не заминахме, тъй като ограниченията в южната съседка се променят непрекъснато. Точно поради тази неяснота сега на Българското Черноморие е пълно и никога не съм виждал толкова много хора на плажа. Цените са необичайно високи, една порция най- обикновена цаца от 250 г е между 7-10 лв. Положението е „ден година храни“, но българите са се отприщили след продължителното затваряне . Не се спазват никакви мерки срещу короновируса и новата вълна от „Делта” мутацията няма да ни задмине”, каза Константин Качулев.

В готовност за плажа

Той обаче се надява този път да няма толкова тежък локдаун, тъй като в цяла Европа хората протестират, което се вижда най-вече в социалните мрежи, които са пламнали от недоволство срещу антипандемичните мерки и „коронадиктатурата“.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *