Юристката на ОбС – Сандански Невена Атанасова назначена за разследващ полицай

Юристът в Общинския съвет в Сандански Невена Атанасова напусна. Тя е спечелила конкурс за разследващ полицай в полицейското управление в Сандански. Вчера преди започване на председателския съвет Н. Атанасова получи заповедта за прекратяване на трудовоправните отношения с кмета на община Сандански Атанас Стоянов. Председателят на Общинския съвет, който е пряк ръководител на Н. Атанасова, подписа заповедта.

Колегите на Н. Атанасова поясниха, че вчера малко след обедната почивка тя е получила телефонно обаждане от ОД на МВР, че е назначена на работа с дата 20 май на длъжност разследващ полицай.

Н. Атанасова е и съдебен заседател в Районен съд – Сандански, но след като вече е назначена за разследващ полицай, трябва да депозира заявление за прекратяване на договора й като съдебен заседател. 

Н. Атанасова бе назначена на длъжността юрисконсулт в Общинския съвет в Сандански по време на управлението на Кирил Котев през 2017 г. Тя зае поста от дългогодишния юрисконсулт Снежана Стоянова, която в момента е общински съветник. 

ЛИДИЯ МАНЕВА 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *