Необходими продукти:
1 глава лук
1 морков
200 г гъби
600-700 г картофи
1 тиквичка
1 червена чушка
1 домат
400 грама свинско месо
Олио
Сол
Джоджен
Черен пипер
Магданоз
Червен пипер
Начин на приготвяне:
1. Нарежете лука и морковите на дребно и ги задушете с малко мазнина.
2. Нарежете тиквичката, чушката и картофите, нарязани на кубчета.
3. Задушете месото с лука и моркова за 10 минути.
4. Добавете картофите и чушките и гъбите и оставете да ври за около 10 минути.
5. Настържете домата.
6. След това добавете и тиквичката.
7. Сложете сол, черен пипер, джоджен и магданоза и оставете да ври до готовност (около 15 минути)
8. Накрая добавете червения пипер и оставете за още 2-3 минути.
loading...