HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

10-те най-големи мъжки страхове

Мъжете мислят за живота по-малко от жените. Това е факт. Жените премислят по сто пъти едно решение. Мислят за това, което се е случило, за това, което може би някога ще се случи… и тревогите нямат край.

Мъжете си имат своите страхове, които не винаги изказват гласно, но повярвайте ни – сериозно мислят върху тях.

Ето кои са те:

1. Да не попаднат “под чехъл” – един от най-големите страхове на мъжете. Няма мъж, който да иска жена му да командва вкъщи. Това създава у тях комплекс за малоценност и сериозно подкопава мъжкото им достойнство.

2. Да не се провалят на работа – уволнението е една от големите тревоги, заради които мъжете са способни да работят много по-здраво от жените.

3. Да не би семейството му да не хареса приятелката му – първата семейна вечеря е пълен кошмар за мъжете. Макар и да не го показват, вътрешно се тревождат как ще се представи пред роднините му неговата избраница.

4. Женски сълзи – мъжете се чувстват объркани, не разбират и не знаят какво да правят, когато една жена плаче пред тях. Неприятната ситуация напряга всеки един мъж…

5. Да не му изневерят – както жените, така и мъжете мислят по този въпрос. Страхът от изневяра често води до луда ревност, с която малко мъже могат да се справят.

6. Да се обвърже емоционално – в началото на всяка връзка мъжете имат страх от обвързване и прекалено задълбочаване на нещата. Страхуват се да не бъдат наранени или да не би избраницата им да се привърже прекалено бързо към тях, а те все още да не са готови за това.

7. Да не загуби парите си – парите са самочувствие за всеки мъж. Да може да подсигури дом и прехрана, е задължение, което всеки иска да поеме. Загубата на това е немислима.

8. Да се провали в леглото – мъжкият кошмар, който почти всеки мъж е “сънувал” един и повече пъти в живота си.

9. Да предложи брак – евентуалният отказ е ужасът на всеки мъж. Все по-малко мъже се осмеляват на тази крачка, защото несигурността ги кара да отстъпят крачка назад.

10. Да се промени – мъжете мразят, когато една жена иска от тях той да се промени. Те са сигурни, че това не би довело до нищо добро. Когато се влюбят силно, искрено се надяват да не се  налага да променят нещо в себе си.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *