Шериф се натъкна на зловеща гледка! 3-г. момиче е държано заключено в дървена кутия (Снимка)

Девет души, включително пет тийнейджъри, са изправени пред обвинения, след като стана ясно, че тригодишно момиче е било заключено в дървена кутия.

Служители от отдел Пуласки и окръжния шериф посетили дом в малък град, на около 65 мили югоизточно от Чикаго, за да разследват съобщения за малтретиране на деца. Те не повярвали на очите си, когато открили момичето вътре в кутията със затворен капак.  

Момичето казва, че е било държано в малкия контейнер, в който имало мръсни чаршафи, мухъл и мъртви буболечки по време на вечерите и през продължителни периоди от време, пише dailymail.co.uk, цитирано от Петел.

Откритието е направено на 14 декември, и Патриша Мийкс, на 18 години, Дона Кратко, 42, и Кристофър Кратко, 25, са арестувани за изоставяне на дете, върху което са имали попечителство.

Още шест души, включително пет тийнейджъри, са обвинени, в малтретиране на детето.

Шериф Джефри Ричвайн каза, че не може да повярва как дете ще бъде държано в такива ужасяващи условия, и че това е най-лошия случай на злоупотреба с деца, който може да си спомни. 
“Никога не съм виждал нещо подобно, призна Ричвайн за  WNDU. – Отиваме там и си казваме: „Надяваме се това да не е вярно. Никой няма да държи малко момиче в кутия, това просто не може да се случи. Просто не го вярвам.  Помислих си “Боже мой, който би направил това?” “

Ричвайн разкри още, че кутията се заключва отвън, така че детето вътре да не може да излезе. 

Той е притеснен, че момчето може да бъде върнато обратно в ръцете на членовете на семейството, които я държат в контейнера.   

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *