Мистерия с изчезването на голяма красавица

Барбара е само на 15 и много красива. Изчезва на 25 ноември, когато отива да празнува с приятели рожден ден в пицария в сръбското градче Сента, съобщава blic.rs.

Приятелите й твърдят, че е паднала от моста и се е удавила. Но родителите й получават две анонимни писма. В едното се твърди, че Барбара е била упоена в пицарията, след това изнасилена и убита. Накрая трупът й е хвърлен в реката от моста, допълва Блиц.


 
Второто писмо неизвестни „информатори” казват, че Барбара е още жива и е отвлечена, а следите й са прикрити.
 
Случая с изчезването на младото момиче разтърси цяла Сърбия. Пред полицията двама приятели на Барбара твърдят, че са били с нея, когато около 22 часа тя се подхлъзнала и паднала от моста. Разследването ги подлага на полиграф, който те не издържат, защото се провалят на някои въпроси.
 
Отчаян, бащата на Барбара – Ендре Витез решава да започне сам разследване. Той е убеден, че разследването нарочно скрива от него факти и обстоятелства около случая.

След изчезването на сръбската ученичка властите извършват щателно претърсване на реката. Тялото й обаче така и не е открито и най-накрая спасителите се отказват.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *