
220 г разтопено масло
4 яйца
2 ч. ч. захар
3 с. л. какао
1 ванилия
1 и 1/2 ч. ч. нарязани орехи
1 и 1/2 ч. ч. брашно
2 ч. л. бакпулвер
200 г малки бонбони маршмелоуз
За глазурата:
1 пакет крем за сладкиш или друга шоколадова глазура
За украсата:
По 1 пакет кокосови стърготини, шоколадови пръчици и цветенца
Приготвяне:
Разтопеното масло се разбива с яйцата, захарта, какаото и ванилията. Добавят се орехите и брашното, смесено с бакпулвера, и се разбърква добре. Сместа се изсипва в намаслена тава и се изпича във фурна за около 25 минути при температура 250 градуса. Когато сладкишът е готов (проверява се с клечка за зъби) се изважда и се поръсва равномерно с бонбоните, след което се връща във фурната за още пет-десет минути. Бонбонките започват да се надуват, но се оставя да се разтопят напълно. Сладкишът се изважда и се оставя да изстине. Намазва се с шоколадовата глазурата, приготвена според указанията на опаковката, и сладкишът се оставя да се стегне за няколко часа или цяла нощ.