17-метрова елха грейна в Сандански, кметът Ат. Стоянов даде старт на коледните празненства

Кметът Атанас Стоянов запали коледните светлини на 17-метрова елха в центъра на Сандански, грейна и празничната украса по централния булевард и търговската улица „Македония”. За поредна година общината залага на изкуствена елха с оглед екосъобразност. До нея е поставена пощенска кутия, в която децата могат да изпращат своите желания до Дядо Коледа.

Специална комисия ще подбере най-оригиналните писма на децата, а кметът ще изпълни желанията им. Десетки малчугани от детските градини и ученици от основните училища в Сандански станаха част от празничната програма /на снимките/.

Кметът Ат. Стоянов поздрави жителите за предстоящите празници и се обърна към тях с думите: „Нека на коледните и новогодишни празници всички заедно, малки и големи, да продължим да вярваме в магията и чудото на Рождеството Христово и чрез него да изповядваме човешките добродетели. Най-важното е да се стремим да бъдем по-добри и по-човечни помежду си, защото Коледа е не само подаръците за нашите деца и хубаво настроение, но и проява на доброта и човечност, вяра, надежда и любов. Светли и съкровени празници, скъпи съграждани!  

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *