4 ценни урока от случайния секс

Има периоди, в които всеки е имал сексуални срещи с партньори, с които не би завързал сериозни отношения. Най-често заради идеята да се отърсиш от нещо или да си изясниш моментна емоционална ситуация. И понякога от тези случайни срещи се научават ценни уроци, пише woman.bg.

Ценете собственото си тяло

„Тялото ми си е супер, въпреки че години наред се опитвам да го променя. Точно този небрежен секс ме научи да се чувствам комфортно в собствената си кожа и да спра да се интересувам от това, което мъжете мислят.“, твърди жена, отдала се на спонтанен секс.

Сексът е забавен, когато е спонтанен

Всичко е в тръпката, в момента, който кара всяка твоя фибра да трепери от желание. Случайният секс учи на това – да се радваме на момента и да се освободим от задръжките и комплексите.

Експериментът е ценен

Винаги има повод и място за нещо ново, а самият факт, че вероятно никога повече няма да видите този човек, буквално отприщва сексуалната енергия.

Дългосрочните сексуални партньори също са ценни

Когато имате до себе си свестен човек, не го пускайте да си отиде, независимо дали става въпрос за добър любовник или добър партньор за сериозна връзка.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *