6 идеи как да си поискате секс

Вижте няколко идеи за това как можете да направите пас към партньора си, за да запалите желанието му, без дори да се докосвате един друг.

1. Връщане към началото на връзката

Понякога хората забравят какво е било в началото на връзката им, сякаш винаги са били тази двойка с хиляди неща за вършене. Следователно, първият от фините начини, с които препоръчваме да намекнете на партньора си, че искате да правите любов, е свързан със припомнянето на онези неща, които сте правили преди, за да запалите пламъка, пише vesti.bg.

Ще бъде много интересно да видите какво ще се случи, когато и двамата се върнете в един и същи спомен, пълни с желание да обедините в едно душа, ум и тяло.

2. Правене на комплименти

В случая това не трябва да е какъвто и да е комплимент, а зареден с двойно намерение, желание и чувственост.

Дори ако сте виждали партньора си да излиза гол от душа хиляди пъти, какво ще кажете този път да му подметнете колко е секси? Кажете му, че резултатите от фитнеса са забележими или каквото друго прецените. Това може да бъде спусъкът за безпрецедентна сексуална среща.

3. Предложете релаксиращ масаж с щастлив край

Ако вашият партньор винаги се оплаква колко е изтощен, колко го боли кръста от толкова много работа, тази идея е перфектна. Въпреки че можете да го направите, когато той се прибере от работа, също е възможно да предложите релаксиращ масаж през уикенда, когато и двамата имате цялото време да се отдадете на страстта.

Разбира се, завършете сесията с масаж на вашите ерогенни зони. Идеята е сексът да се случи в релаксираща среда с много чувственост.

4. Спомнете си интимен момент, който наистина ви е харесал

Всички двойки си спомнят колко много са се забавлявали в някакъв момент от връзката.

Връщането към онези спомени, в които и двамата сте били много щастливи и сексуално задоволени, може да предизвика искрата и желанието да ги пресъздадете.

5. Изненадайте го

Честно казано, възрастните прекарват повече време на работа, отколкото у дома, което може да накара секса да заеме второ или трето място. Затова се възползвайте от времето, в което партньорът ви отсъства, за да загатнете какво ще получи, когато се прибере.

Изпратете му палаво съобщение или снимка. Ако имате възможност да отидете до работата му, направете го. Възползвайте се от това да предупредите партньора си какво ще го чака, когато се прибере.

6. Направете печеливш залог

Направете залог на игра с рундове. Който спечели, има право да поиска от другия да махне дреха или да целуне част от тялото по желание. Накрая спечелилият определен брой игри, трябва да позволи да бъде покорен в леглото от другия.

Можете да направите това с карти, зарове или друга игра, която харесвате и двамата. В крайна сметка няма значение кой ще загуби, защото, честно казано, и двамата ще спечелите.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *