6 причини защо все попадате на неподходящи мъже

Ако се чудите защо постоянно се забърквате с неподходящи мъже, това са 6 възможни причини. Да, понякога вината е изцяло ваша и трябва да си вземете поука.

1. Не се влюбвате в човека, а във вниманието

Няма значение за вас дали наистина харесвате човека, с когото излизате. Важно е той да ви харесва, да ви обръща внимание и да ви кара да се чувствате привлекателна. Интересувате се повече от неговите чувства към вас, отколкото от вашите собствени.

2. Стандартите ви са ниски

Ако някой мъж отговаря на съобщенията ви, казва ви, че сте красива и ви уважава, смятате, че това е достатъчно, за да излизате с него. Няма значение дали помежду ви има химия и дали имате общи неща. Ако той се отнася прилично с вас, мислите, че сте ударила джакпота. Трябват много повече неща, за да имате пълноценна връзка…

3. Харесва ви повече самото преследване, отколкото действителната връзка

Обичате да флиртувате и да играете игрички. Харесва ви повече идеята за този мъж, отколкото самия човек. Връзката ви с него не е толкова прекрасна, както сте си я представяла, тъй като имате нереалистичен образ в главата си.

4. Стремите се към това, което би трябвало да искате, вместо към това, което наистина желаете

Излизате с всеки, който изглежда добре на хартия. Ако е привлекателен, работи здраво и казва правилните неща, му давате шанс. Все пак, не искате да бъдете самотна. Не желаете другите да ви съдят, че нямате човек до себе си, затова ви интересува много повече как изглежда връзката ви в социалните мрежи, отколкото дали напълно ви удовлетворява.

5. Нямате абсолютно никаква идея какво искате

Предполагате, че знаете какво искате. Би трябвало да сте го разбрала досега. Би трябвало да сте наясно с чувствата си, с вътрешните си желания. Но всъщност никога не сте отделяла достатъчно време и енергия, за да осъзнаете какъв точно мъж ще ви направи щастлива.

6. Усещате натиск да намерите някого

Годините си минават. Връзките стават по-сериозни. Толкова много хора около вас вече са или обвързани от дълго време, или са сключили брак, или имат деца. Не искате да се чувствате самотна, затова излизате с всеки, който се появи в обкръжението ви. Не се замисляте много, просто се пускате по течението. Ако има възможност да започнете връзка, възползвате се. Защо пък не? Може пък да намерите правилния човек.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *