10 интимни неща, които можем да правим с партньора си

Връзките не са единствено, за да правим секс с партньора си. Поне не сериозните и отдадени връзки, изпълнени с любов. Сексът разбира се, е много важен елемент от връзката, но чувствате ли се безсилни да се сетите за нещо друго интимно, което да правите заедно? Ето няколко предложения, на които и двамата ще се насладите.
1. Романтична вечеря

Изглежда прекалено банално? Не съвсем. Вечерите на свещи излязоха от мода наскоро, заради пристигането на нощния живот и баровете, които са на всяка крачка. Затова, би било добра идея ако успеете да намерите някое тихо и приятно място, където ще ви осигурят маса в най-уютния ъгъл. Няма по-неприятно нещо от това да си в средата на ресторанта и всички маси да имат прекрасна гледка към теб.
2. Масажи

Масажите в салоните за изключително отпускащо преживяване, но са и доста скъпи. Ако искате да постигнете онзи интимен момент, не пренебрегвайте партньора си, когато ви сподели, че е изтощен след работния ден. А и освен това, някой ден ще можете да си поискате услугата в замяна. Не е нужно да сте професионален масажист, за да помогнете на партньора си да изпусне парата и да се почувства вълшебно.
3. Жива музика

Музиката е важна част от връзката, особено ако искате отношенията ви да станат сериозни. Това не означава, че двамата трябва да харесвате еднакъв жанр, а да сте способни да се наслаждавате еднакво страстно на музиката, без да се налага някой да се чувства неудобно от настъпилото мълчание. Ако някой от вас свири на музикален инструмент, ви уверяваме, че това ще се превърне в едно от най-запомнящите се преживявания в живота ви.
4. Разходки на лунна светлина

Всички ще се съгласим, че няма по-романтично преживяване от това, нали? Само се уверете, че сте в безопасен квартал и романтиката сама ще си дойде на мястото и ще ви завладее.
5. Практикувайте салса заедно
А ако салсата не е за вас, то бихте могли да изпробвате друг вид танци. Обещаваме ви, че докосването на телата ви под страстния ритъм на музиката, ще ви допадне и ще искате да продължите. Химията между вас ще се увеличи несъмнено…
6. Планирайте пикник

Прекалено старомодно? Никога. Пикниците си остават класически и то с причина. Единственото, от което се нуждаете, е кошница, пълна с лакомства и място, на което да полегнете. Разбира се, ако времето го позволява.
7. Дълги пътувания

Вече сте го правили? Направете го отново. И отново! Едва ли има по-приятно и забавно от обиколките с любимия човек и посещаването на непознати места. Уверяваме ви, че това наистина е сексуално зареждащо.
8. Писма

Знаем, че е възможно дори да не си спомняте кога сте писали последно писмо, но няма да сбъркате ако споделите чувствата си към любимия по този начин. Това е един изключително интимен и личен жест, който ще го остави да мисли цяла нощ за вас. А и е пъти по-добре от писане на съобщения в социалните мрежи.
9. Уютни кино вечери

Имате филми, кресло и пуканки? Нека бъде кино вечер! Един от най-предпочитаните начини да прекараме времето си любимия е гледането на филм заедно, сгушени в топлото кресло.
10. Просто поспете

Звучи странно? Дрямката заедно, особено в средата на деня, може да бъде страшно интимно преживяване. Все едно двамата казвате: „Хей, свят, отдръпни се, в момента сме заети единствено със себе си“. Просто опитайте — обещаваме ви, че ще искате да го повторите.framar

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *