Черен ден в Палатово! Качулки налазиха селото, дъщерята на Пламен Миланов днес има празник

Служители на ГДБОП разследват смъртта на таксиметровия бос от Дупница Пламен Миланов и неговата 30-годишна служителка Теодора Димитрова.

Бопаджиите са разпитвали по-младите жители на село Палатово, където е къщата и имението на Пламен Миланов. Единственият въпрос, който задавали, е дали Пламен Миланов е имал врагове. 

Огромният му дом е обискиран. Според запознати търсени са заплашителни писма и други улики, които да помогнат за разплитането на мистериозната смърт на двамата. 

Днес дъщеричката на Миланов има имен ден. Тя е кръстена на баща си – Пламена.

Както struma.bg  писа, Пламен Миланов и 30-годишната негова служителка Дора починаха от задушаване с газ. Те бяха намерени мъртви на четвъртия етаж в бившата сграда на БТК в Дупница, където Пламен има няколко офиса и апартамент. Младата жена не е отишла на работа и родителите й я обявили за издирване. Тя е била служителка в телекомуникационната компания на Пламен. 

На първия ден от Новата година близки и приятели изпратиха в последния му земен път  49-годишният Пламен Миланов, който бе намерен мъртъв заедно с неговата служителка Теодора Димитрова в Дупница. Траурната церемония бе съпроводена от таксиметрови коли и около 250 души.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *