Тази 16-годишна девойка е изнасилена 43 200 пъти! Каква е съдбата й днес?

Карла била на 12 години, когато си мислела, че е намерила любовта на живота си. Възрастният мъж обещавал да сложи света в краката й. Казвал че тя е неговата принцеса. Карла вярвала, че може да избяга от дома на родители си. Това била най-голямата грешка в живота й.

Този човек, който бил мъж-мечта в очите на едно дете, се оказал сводник. Той се занимавал с много млади момичета като Карла! Казал на момичето, че от сега нататък тя трябва да проституира за него на улицата. След това брутално ударил Карла, изплюл се в лицето й и сериозно я наранил. После взел момичето с него в родния си град, в Мексико – град, пълен със сводници! Там той продал Карла. Момичето било в състояние на дълбок шок, пише „азжената“.

От 10 сутринта до полунощ, Карла трябвало да бъде с клиенти. Всеки ден, в продължение на четири години. Тя трябвало да има 30 клиенти на ден или повече.Те били униформени полицаи, пастори, политици.

На 16, най-сетне дошъл край на мъченията на Карла. Тя била освободена от организация на доброволци. Карла направила ужасно изчисление. Преди освобождението си, тя била принудена да прави секс повече от 43 200 пъти. Една невъобразима и страшна цифра. Но това момиче, което междувременно станало една млада жена, не се предава.

Историята на Карла ни остави с натежало сърце. Въпреки това тя не е изолиран случай. Над 2 милиона деца по света живеят в ситуации като тази на Карла. Това трябва да свърши.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *