ЗВЕРСТВО! Мъж закла 8-г. си син и жена си, обезглави майка си, отряза половия орган на баща си

Нечувано престъпление потресе Владивосток. 31-годишен мъж бе арестуван с обвинение, че е убил по особено мъчителен начин жената, с която живеел и техния 8-годишен син, както и собствените си родители. Трагедията се случила на 7 януари, но мъртвите тела били намерени от съседи едва на 10 януари. Хронологията на драматичните събития е приблизително следната, съобщава Bloknot.ru, цитирано от БЛИЦ. Според следствието криминално проявеният мъж в силно алкохолно опиянение се скарал с 38-годишната жена, с която живеел на семейни начала, грабнал нож и й прерязал гърлото. Същото сторил и с техния 8-годишен син. После изнесъл телата и си скрил в тоалетната в двора.

След това отишъл в дома на родителите си и убил и тях. Избол им очите, след което почти обезглавил майка си и отрязал пениса на баща си. Обезобразените тела извлякъл на двора. Нещастните хора били открити след три дни от техни съседи, които се притеснили, че не са ги виждали отдавна. 

Самият кървав убиец бил открит в наркологичния диспансер. Там той бил прибран направо от улицата, където се търкалял в алкохолен делириум. Рецидивистът е задържан. По случая се води следствие.  

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *