Още няма окончателно заключение на патоанатомите за смъртта на Тодор от Враца

Все още няма окончателно заключение на съдебните медици, извършили аутопсията на 18-годишният Тодор Йорданов. Момчето почина след нанесен му жесток побой във вторник във Враца от братята Десислав и Иван Дамянови заради спречкване на пътя.

„Днес сутринта отидохме до патоанатомията, за да вземем тялото на Тони и да насрочим погребението му, каза братът на починалото момче Ивайло Йорданов, цитиран от „24часа“. – Оттам обаче ни върнаха и ни изненадаха като обявиха, че е назначена нова съдебно-медицинска експертиза и заключението й ще ни бъде дадено по-късно.“

Междувременно шефката на Спешния център във Враца д-р Галина Лещарска заяви, че повиканата след побоя над Тодор Йорданов линейка е пристигнала 5 минути след като им е бил подаден сигнал от тел.112. Според електронния бюлетин на центъра пострадалото момче е било прието в спешното приемно на врачанската болница на 16 минута след получавеното на сигнала и тръгването на линейката.

Според много свидетели обаче линейка е дошла едва половин час след подаването на сигнала. Ивайло Йорданов твърди, че баща му бил извикан заради побоя и отишъл кола от място, отдалечено на 6 км от инцидента. Едва след като пристигнал дошла линейката, която има да измине 3 км от спешния център до ул. „Иванка Ботева“ във Враца, на която е извършен жестокия побой.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *