Оставиха зад решетките нападателя на Зорница

Радослав Колев, който намушка приятелката си 13 пъти в Перник, остава зад решетките, информира Нова телевизия.

За първи път майката на арестувания проговори и разказа за агресията му и за проблемите, които имал. Към своя син тя се обърна с думите: „Обичам те, Ради. Аз те защитавам пред цяла България. Не си виновен ти, а ние, твоите родители“.

Майката на Радослав обвинява себе си и „болните гени“ на сина си за нападението. Според нея Радослав психически не е добре. Досега родителите му не сметнали за нужно да го водят на лекар. След като намушка почти смъртоносно 15-годишната Зорница обаче, адвокатът ще иска психиатрична експертиза. А майка му – лечение.

Радослав е катастрофирал преди няколко месеца. След инцидента той е имал сътресение на мозъка.

„Той съжалява. Радослав каза, че много я обича и не може да си обясни защо го е направил. Дори не помни броя на ударите. Казва, че всичко му е като в мъгла“, заяви адвокатът на момчето, Велин Велинов.

„Той твърди, че обича много Зорница, че на връзката им се е пречело и това го е депресирало. Това го е довело до състояния, в които той се е чувствал много изнервен, така било и във въпросния ден, когато тя упорито не отговаряла на обажданията му“, добави адвокат Велинов. 

Състоянието на 15-годишната Зорница е стабилно. Момичето обаче остава в реанимация. В понеделник десетки жители на града дариха кръв, за да спасят живота на ученичката.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *