ДВОЙНА ДРАМА РАЗТЪРСИ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ! Рак прикова полицай самотен баща

Младежката организация “Проектът” организира благотворителен концерт в подкрепа на самотен баща на две деца от Гоце Делчев. Инициативата ще се проведе този петък, 22 януари, от 18 часа в Дома на културата в Гоце Делчев, съобщи „Инфомрежа“.

Целта е събиране на средства за лечението на полицая Георги Головодов, който е диагностициран с рак и се нуждае от спешно лечение. Наред с тежкото си заболяване неврокопчанинът отглежда сам двете си деца Павел и Даниел, загубили майка си преди година. 

Георги Головодов в момента е настанен в специализирана болница в София в тежко състояние. Каузата по набирането на средствата за пореден път сплоти неврокопчани и до момента за благотворителната инициатива вече са продадени над 600 билета.

Продажбата на билети за концерта, в който се включват почти всички местни певци и музиканти и всички таланти от училищата, продължава, съобщиха организаторите. Такива ще се продават и в деня на концерта, които жителите на общината могат да купят от касата на Дома на културата.

За спасяване живота на самотния родител вече постъпват и дарения от местния бизнес. Сред първите, откликнали на каузата, са представителите на Комисията по социално дело и здравеопазване към Общинския съвет в Гоце Делчев, Младежкото обединение на БСП, както и много предприемачи и граждани.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *