ПОРЕДНА СМЪРТ ПОЧЕРНИ НЕВРОКОПСКО! Шофьор на автобус издъхна в ръцете на учителка

Изненадващата смърт на дългогодишния шофьор на училищния автобус, който извозва децата от гърменските села Скребатно, Балдево и Марчево, потресе тази сутрин цялата община. 

Около 55-годишният здравеняк Иван Иванов, който е от Гърмен, е починал тази сутрин на път за болницата в Гоце Делчев. 

Рано сутринта той тръгнал с учителката Диляна Качакова, която по задължение е трябвало да придружава учениците от Скребатно до училището в Огняново.  

На път за Скребатно, в района на Долните минерални бани, Иванов усетил, че му прилошава и отбил автобуса встрани от платното. Виждайки тежкото състояние на шофьора, Диляна Качакова извикала съпруга си, за да закарат със семейната кола Иванов до болницата в Гоце Делчев, съобщи „Инфомрежа“. За беда обаче той издъхнал преди да стигнат до лечебното заведение.

Смъртта на Иван Иванов е изненада за всички, тъй като досега той не е имал здравословни проблеми. 

В МБАЛ „Иван Скендеров“ е извикан веднага съдебен лекар за аутопсия и установяване на причините за внезапната смърт на шофьора. 

От около 4-5 години той е транспортирал учениците от трите гърменски села с автобуса до училището в Огняново и е бил любимец на деца и учители заради благия си характер.

Преди това Иванов бе служител в Общинска администрация – Гърмен и работеше като шофьор на автомобила на Социалния патронаж. 

Неговата пък снаха по онова време бе секретарка на бившия кмет на община Гърмен Ахмед Башев.

„Вестта за неочакваната му кончина потресе всички ни, все още не можем да повярваме, че това се е случило“, коментират кметове, учители и жители от цялата община Гърмен. 

Най-вероятната причина за смъртта на Иван Иванов е масивен инфаркт, прогнозират лекари от болницата в Гоце Делчев. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *