Продукти:
700 г пилешко филе
150 г шунка
200 г кашкавал
2-3 с. л. галета или панировъчна смес
сол на вкус
млян черен пипер на вкус
2-3 с. л. олио
150 г шунка
200 г кашкавал
2-3 с. л. галета или панировъчна смес
сол на вкус
млян черен пипер на вкус
2-3 с. л. олио
loading...
Приготвяне:
Нарежете кашкавала и шунката на еднакви по големина ленти. Нарежете пилешкото филе на тънки листове и го овкусете със сол и черен пипер. В края на всяко филе подредете едно върху друго парчета кашкавал и шунка. Завийте на рула, които завържете с конец. Оваляйте ги в галета и ги запържете до златисто (по 5 минути от всяка страна). Похлупете и задушавайте още 15-20 минути. Поднесете със задушени зеленчуци и зелена салата.