Извергът, накарал приятелката си да ходи гола из улиците, отчаяно моли за прошка

Жесток ревнивец накара приятелката си да ходи чисто гола по улиците на Ню Йорк и да го моли за прошка, защото я хванал да си пише закачливи съобщения с друг мъж. Той заснел грозната сцена и я качил в интернет за назидание. Полицията, обаче, го арестувала, съобщава „Дейли Мейл”. 24-годишният Джейсън Мело и 22-годишната му приятелка, чието име не се съобщава, се скарали зверски пред очите на двумесечното си бебе. Мело започнал да я души, ударил я, свалил й дрехите и я изкарал на улицата. Той я принудил да ходи така около блока, за да покаже колко е грешна.

В клипа, в който Мело говори на испански, той грубо обижда жена си, сравнява я с проститутка, дърпа й кърпата, с която тя се опитва да се прикрие. Жената отрича обвиненията, но той твърди, че е видял съобщения с „любов”, „скъпи”, „целувки” и т.н. „Това няма нищо общо”, отвръща му тя. „Ще видим дали няма нищо общо в коментарите, след като публикувам това. Понеже казваш, че няма нищо общо, свали си кърпата. Ще свършиш като ку*ва, право на боклука”, казва той.

Мело действително публикува клипа и заради това е арестуван. В криминалния съд в Манхатън му бяха повдигнати три обвинения, включително и за поставяне в опасност на дете.

В серия видеа мъжът с доминикански произход признава в Инстаграм вината си и моли за прошка като казва: „Сгреших с това, което направих, да я изкарам гола навън, извинявам се. Ако можех да върна времето, нямаше да го направя. Моля ви, простете ми. Искам да знаете, че не съм толкова лош, колкото си мислите”.

„Бях толкова уплашена от него, не знаех какво да правя, не можех дори да мисля”, сподели в интервю битата жена. Тя извади стари снимки, на които се виждат следи от побои по лицето й, пише БЛИЦ. Жената, обаче, едва ли ще приеме извиненията на Мело, тъй като са доста неубедителни: „Излязъл съм от жена, имам дъщеря и две сестри. Но виж какво ме накара да направя. Съжалявам за всичко. Последното нещо от мен е това, че се чувствам много зле за тази жестокост, която ми отвори очите за човек, когото обичах толкова сляпо”.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *