Сбъднете мечтите си само за 72 часа, ето така

Немският бизнес консултант Бодо Шефер споделя, че съществува правило, с които всеки човек може да осъществи идеите и желанията си само за 72 часа.

Според немеца, ако човек иска да сбъдне желанията си, не трябва да се страхува да направи крачка към тях.

Самият Шефер казва, че ако следвате неговото правило съществува 85% вероятност да сбъднете дори най-съкровените си и скрити желания. Правилото на немеца твърди, че за да осъществите мечтите си трябва да предприемете конкретни действия, свързани с вашето желание, което ще подаде сигнал до мозъка, че исканото е важно за вас, пише „За жената“.

Действията ви могат да бъдат привидно незначителни, но да са силно свързани с вашето начинание или намерение.

Действията ви може да се насочите в две основно посоки – търсене на информация и изпращане на електронни съобщения, които според немския бизнес консултант имат силен и мотивиращ ефект.

Шефер предупреждава да не се колебаете, когато искате нещо, защото това ще засили вашата неувереност и ще ви попречи в постигането на желанията си. Писателят и оратор Тимъти Ферис също издаде преди известно време своите уникални техники за сбъдване на желание.

Според него всяка идея може да бъде реализирана в рамките на 72 часа, ако покриете три малки цели, които са свързани с вашата мечта.

Избраните цели могат да се ограничат до три прости действия, които не биха ви отнелиповече от пет минути за осъществяването им, но според американския автор чрез тях ще стигнете до голямата си мечта и то само за три дни.

Смята се, че Вселената може да чуе молбите ни, но малките действия, които правим към мечтите си, ни помагат да укрепим вярата си, че те ще се реализират.

Затова обществото от психолози, философи, писатели и квантови физици ни съветват да напишем на лист това, които искаме най-много, или да поставим снимка на него около себе си и не след дълго нашето желание ще се сбъдне.

Не е необходимо да отправяте желанието си към конкретна сила, а просто да вярвате в неговото осъществяване и то със сигурност ще се сбъдне. И така, вземете лист хартия и всеки ден по три пъти изписвайте вашото желание и мечта. 

След това го кажете на глас няколко пъти. Повярвайте, Вселената ще чуе молбата ви. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *