Елена Йончева забременяла ин витро в Германия

Първородното дете на Елена Йончева ще се появи още в средата на февруари. Оказа се, че популярната журналистка е бременна не в шестия, а в осмия месец, пише „Всеки ден“.

Преди дни седмичник сензационно съобщи, че бившата половинка на Сергей Станишев чака дете. Самата тя уточни, че е в края на 5-ия месец. Оказа се, че Елена умишлено е заблудила близките си, за да не се знае кога точно е терминът й. Журналистката много се опасявала да не изгуби бебето и затова до Коледа пазела в строга тайна предстоящото си раждане. Новината съобщила на най-близките си хора именно на 25 декември.

„Чувствам се прекрасно и съм много щастлива. Бременността ми минава добре, спокойна съм, стоя си предимно у дома. Приятелят ми Пламен е непрекъснато до мен и чак прекалява с грижите си“, каза самата Елена Йончева. Тя е качила едва 7 килограма от началото на бременността си. Доскоро почти не й личало, че чака дете. Приятелите й просто си мислели, че е напълняла и е прибавила някое и друго кило към снагата си. Йончева не иска да уточнява пола на детето си.

Тя вече е избрала име на бебето, но отказва да го назове. 52-годишната Елена е заченала по метода ин витро в клиника в Германия. Йончева е ходила два пъти на процедурата заедно с половинката си Пламен. Първия път ин витрото било неуспешно, но втория се увенчало с успех. Цената на терапията била 8000 евро. Припомняме, че преди 4 години Елена Йончева забременя, но не успя да износи детето.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *