Стефан Данаилов: Моля се на Господ малко да отпусне примката и да спре да ме боли

Тежките дни не са отминали за обичания от няколко поколения българи Стефан Данаилов. Въпреки че след три години борба успя да надвие коварното заболяване, от което страдаше, здравето му още не е стабилно и това е причината любимецът на малки и големи да се затвори у дома си и да страни от обществения живот.

Преди месец Ламбо навърши 73 лета, но посрещна рождения си ден сам и не пожела да вдига празненства, защото е без съпругата си Мария, която почина преди година и половина.

Напоследък Стефан Данаилов стои повече у дома, защото след тежкото боледуване от левкемия трябва много да внимава за здравето си, пише в. „Доктор”. Той не крие, че заради химиотерапиите, които е преживял, имунитетът му е сринат и трябва да се пази от всякакви вируси и зарази.

„Имам проблеми с очите, не виждам добре, вече не съм човекът отпреди 10 години – засмян, жизнерадостен, какъвто ме знаят хората. Химията, която ми наляха, ме удари много… Моля се на Господ малко да отпусне примката, да нямам всеки ден някакъв проблем, нещо да ме боли. Имунната ми система е срината и непрекъснато трябва да се пазя с нещо да не се заразя. Не ми харесва този мой живот…”, споделя Данаилов.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *