Хилда вдига сватба

Обичам Хилда с цялата си душа и ще се радвам да стане моя жена“. Така приятелят на джаз иконата в българската музика – Пламен Иванов, потвърди последния слух, според който той вече е разведен и официално може да поиска ръката на Хилда. „Щастливи сме заедно. Дъщеря ми също много харесва Пламен“, споделя от своя страна и певицата, която вече имала предложение за брак. Според най-близките им отговорът й бил утвърдителен, но щели да изчакат да се стопли, за да заминат за любимото място в Созопол, където да е церемонията. „Винаги съм си представяла, че съм булка на морето, дъщеря ми Надя пък много обича белите рокли“, обяснява в едно от интервютата си Хилда, а днес е на път да сбъдне мечтата си.
От две години насам мъжът до певицата – Пламен Иванов, има ресторант в Созопол, където се предлагат арменски ястия, избирани лично от Казасян, съобщава България днес. Двамата са притегателна сила за всичките си приятели, които са непрекъснати гости в ресторанта им. „Страхотна двойка са, на брега на морето ще стане уникална сватба“, споделят близките до влюбените.
Любовта между Пламен и Хилда тръгна случайно от заведението на Пламен „Коне в почивка“. Самият бизнесмен си призна първо пред „България Днес“, че е разделен с жена си – журналистката Валя Войкова. Двамата имат син Константин, на 22 години. Самата Валя също има връзка с чужденец, за когото не обича да говори.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *