СЛЕД 13 УДАРА С НОЖ! Радослав не искал да убива Зорница от Радомир

Няма данни Радослав умишлено да е наръгал Зорница, смята адвокатът му. Стана ясно на делото по случая от 18 януари, когато 15-годишна ученичка бе наръгана 13 пъти от рецидивист с няколко присъди.

Адвокатът се позова на факта, че са били гаджета, нямало и медицинска експертиза, съобщава 24 часа. Също така Радослав се е опитал да помогне да транспортират момичето, съдействал е и на полицията. 

Радослав Колев е лежал в затвора в Бобовдол.

Както struma.bg информира, бившият затворник намушка 16-годишно момиче от Радомир. Кървава драма се разигра рано сутринта на Начална спирка на автобусите от градски транспорт в Перник. Зорница Спасова чакала автобус № 16, за да отиде на училище, с пристигането на рейса била нападната от бившия си приятел Радослав Колев, който й нанесъл 13 удара с нож и я замъкнал вътре. Пътник съобщил в полицията и Бърза помощ, а пристигналата линейка закарала пострадалата в болницата в Перник.

При прегледа е установено, че са прободени двата й бели дроба, черният дроб, диафрагмата и коремната стена. Зорница е настанена в реанимация на МБАЛ „Рахила Ангелова“, направен й е скенер, за да се провери дали няма и други наранявания. Момичето е оперирано и е в хеморагичен шок от кръвозагубата. .

Мъжът, нанесъл жестоките удари, е Радослав Колев от Радомир. Роден е през 1988 година и е известен с дебело криминално досие. Сред престъпленията му са хулиганства, унищожаване и повреждане на чужда собственост, разпространение на наркотични вещества, грабеж. Лежал е в затвора в Бобов дол през 2012 година.

Зорница е имала връзка с Радослав, но преди няколко месеца е скъсала с него. По думите на осведомен източник той продължил да я преследва и да я заплашва, но тя и близките й не смеели да се оплачат в полицията.

Зорница е ученичка в 9-и клас на Професионалната гимназия по облекло и туризъм „Св. Иван Рилски“ в Перник.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *