Издирват 30-г. българин, изчезнал от автобус в Белгия

В цяла Европа издирват 30-годишния Андрей Терзиев от Смолян, изчезнал по време на пътуване за работа в Холандия на 23 януари. Бащата на младия мъж го е изпратил до автобуса, от който Андрей слязъл на спирка за почивка в Антверпен и повече не се върнал, съобщава БНР.

„Нищо е нямал в себе си – нито телефон, нито лични документи, нито багаж“, обясни през сълзи майката на момчето Мима Терзиева, която живее и работи с дъщеря си в Германия.

„Синът ми е пътувал за Холандия, но в Белгия е станало нещо и явно се е почувствал зле, излязъл е от рейса и не се е върнал. Те са спрели някъде на светофар – така поне така каза шофьорът и Андрей е излезнал. Искам да го намерят и да е жив и здрав. Досега нямаме никакви новини – обявили сме го за издирване и в Белгия, и в Германия, и в България“, каза още тя. 

Директорът на областната дирекция на МВР в Смолян Николай Димов потвърди новината за изчезналия мъж, която обикаля социалните мрежи. 

„Момчето е от град Смолян, обявено е за издирване в Белгия и в Германия – сигналът е въведен в шенгенската информационна система. По молба на майка му е обявен за издирване“, посочи той. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *