Нощен екшън! Шофьор-убиец вдигна 200 км в час на сняг /ВИДЕО/

ВИДЕОТО ВИЖТЕ ТУК: https://www.youtube.com/watch?v=hbdxE7-xEdU

Луд джигит вдигна 220 км в час на двупосочен път в зимни условия. Ентусиастът по-скоро пързаля БМВ-то си модел е46, отколкото да го кара. 34-годишният водач прави изпълнението си през нощта, когато движението е по-слабо, а екстремното каране е заснето с камера и качено във Фейсбук и Ютюб, пише „Телеграф“.

Само за няколко дни видеото е гледано от над 23 000 души и е една от най-коментираните теми в автофоруми и сайтове за коли. Потребителите са разделени на две групи – едната смята, че шофьорът е велик пилот със смело сърце, докато другите са категорични, че това каране е лудост, която може да убие невинни участници в движението.

Цялото клипче е с дължина малко над 12 минути и се върти в мрежата от 4 януари. Изпълненията на джигита са както в населено място, така и по междуградски участък, става ясно от крайпътните табели.

Проверка показа, че шофьорът е един от първите шампиони по дрифт (контролирано пързаляне на автомобил) в България. За изпълнението си той не може да бъде санкциониран от КАТ, тъй като скоростта не е засечена с рада, а клипчето в интернет не може да е доказателствено средство.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *