Божинов си проси боя от Кобрата! Вижте защо!

Футболистът Валери Божинов, който все още е законно обвързан с плеймейтката и телевизионна водеща Николета Лозанова, не се притеснявал да сваля приятелки на жена си. 

След като мина през Моника Валериeва, той започнал да досажда с обаждания и SMS-и на фолк певицата Андреa, по която си паднал от пръв поглед. Може би мнозина си спомнят, че именно Андреa нападна преди време близката си приятелка Моника, заради мимолетната й афера с Божинов. 

Преди това двете бяха близки приятелки със съпругата му Николета. Страстта на футболиста към хубавите жени обаче вся раздор между тях, а Лозанова не без основание му била бясна, за това, че ухажвал всичките й приятелки. 

Адреа много си изпати от Божинов, твърдят нейни колежки. Фолк певицата често им се оплакала, че той не спирал да й звъни. Искал да си говори с нея, пише ПИК. Канел я на кафе, използвайки различни измислени поводи.  

В началото тя била мила, заради приятелството си с Николета. След това обаче нещата започнали да излизат от контрол, защото той бързо сменил оплакванията от законната си половинка с упорито ухажване. Оказало се, че след като минал през леглото на Моника Валериева, искал да спи й с нея,без да се съобразява с факта, че тя е сериозно обвързана с Кубрат Пулев – Кобрата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *