Вижте кой уби майката на Луна

Луна е сломена от тежка новина. Майка й почина неочаквано преди 20 дни.

Покрусената изпълнителка на „Бягайте, крачета“ проговори пред медиите и внезапно заяви, че  най-вероятната причина за внезапната смърт на майка й  Стоянка Найденова е ВИП Брадър, пише слава.бг.

Тя беше здрава, пиеше хапчета като всички възрастни хора, но не се оплакваше от сериозни заболявания. Когато обаче гледала непрекъснатите скандали във Вип Брадър, страшно се ядосвала и притеснявала. Тя не изпускала епизод и трудно преживявала как се подиграват с мен и как непрекъснато ме унижават – заяви през сълзи певицата.

Вдигнала кръвно, стойностите станали 210 на 140, ходила на лекар, изписали й други хапчета. Но мама беше емоционална и просто не можеше да преживее обидите от съквартирантите, които се сипеха върху мен. Злословията, клеветите, одумките зад гърба ми…

Тя просто не можа да приеме, че ме изкарват луда – както участниците в Къщата, така и част от зрителите. Че ми се подиграват,  че ми унижават. Коя майка би приела да се отнасят така с детето й?  Всяка вечер е плакала, милата, тревожила се е.  Непрекъснатите обиди, които се изливаха върху мен от различни участници са разбили сърцето й.

Тя знаеше, че съм влязла в роля, че всичко, което правя  е мой сценичен образ. Обаче агресията и злобата, които непрекъснато  „любимите“ ми съквартиранти изсипваха отгоре ми, накрая са я сломили“, категорична е опечалената Луна.

Майката й починала през нощта на  7 януари в съня си от инфаркт. Певицата я намерила сутринта бездиханна  в леглото. „Милата, не е разбрала какво се случва и поне не се е мъчила“, каза тъжно певицата.

loading...


 
 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *