Собственикът на катастрофиралия автобус: Шофьорът не помни какво е станало

Автобусът с българи, катастрофирал край Крива паланка в Македония, е собственост на транспортна фирма „Мегатранс“ от дупнишкото село Червен брег. Това потвърди управителят на фирмата Кирил Илчев.

Той обясни, че групата е пътувала с автобус на самоковска фирма, който е закъсал, а те са изпратили друг автобус да ги прибере, но вторият автобус е катастрофирал.

„Аз не съм в България. Разбрах за инцидента от посланика ни в Македония, който ми каза, че е станал инцидент с мой автобус. Още снощи пратихме автобус, който да прибере нашите сънародници в България. Всичките български служби в Македония ни оказаха голямо съдействие“, каза пред Дарик Кирил Илчев.

По думите му негов колега му се е обадил снощи около 18.00 часа да поиска помощ, тъй като неговият автобус се развалил. „Колегата е от Самоков, аз исках да му помогна, но…!“

Собственикът на транспортната фирма „Мегатранс“ категорично отхвърли възможността катастрофата да е станала заради техническа неизправност. Илчев вече е успял да разговаря с шофьора на катастрофиралия автобус, но той му казал, че нищо не помни и не знае какво е станало.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *