Ванга предрекла: „Щом се роди внуче на Бойко…“

На 31-ви януари се навършват 105 години рождението на леля (баба) или просто – Ванга. А нали знаете, че тя е предрекла, че като се роди внуче на Бойко, Джокович ще спечели референдума в Австралия… Референдум ли беше?

Ванга е казала, че като се роди внуче на Бойко, Джокович ще спечели референдума в Австралия. Референдум ли беше? Така де, казала е нещо за Австралия и за Горан Иванишевич. Или за Япония и Цеца Величкович беше? Абе казала е нещо, пише webcafe.bg.

Война, Русия, петрол, Сирия, долар, сняг и Черно море. Много неща е казвала, много други не е.

Леля (или баба) Ванга, както я наричат онези, които искат да демонстрират близост с покойната гадателка, е родена на 31 януари 1911 и умира на 11 август 1996.

Дали през тези 85 години е била природен феномен с невероятна пророческа дарба, проект на ДС за контролиране на масите или и от двете по малко, не е важно.

След 11 август 1996 тя просто е средство, използвано от ДС и наследниците ? за влияние върху масите.

След смъртта си Вангелия Гущерова просто не е казала нищо, без значение какво твърдят различни ванголози.

Когато Нешка Робева казва, че Ванга е казала нещо за Бареков, нещото е казано от Нешка. Имаме само думата на Нешка за това, нали?

Дори аз самият да не вярвам в лечители и чудеса, нямам нищо против убеждението на мнозина, че Ванга им е помогнала или че ги е излекувала с бучка захар.

Но спираме дотук.

Ръсенето на захар по улиците от кмет на община, защото баба Ванга е казала така – е престъпление.

Обясняването на курса на долара, цената на петрола и руската намеса в Сирия с баба Ванга е просто глупост.

Разбира се, за управляващите, които и да са те, Ванга е манна небесна.

Всичко, което не се обяснява с турското робство, комунизма и Сорос, е предсказано от Ванга, а тя е казала, че човек не може да променя съдбата си.

Затова трябва да се примирим и послушно да чакаме съдбата (разбирай някой там горе) да се смили над нас.

A да допишеш изречението „Ванга е казала…“ е фасулска работа. Каквато и дарба да е имала петричката пророчица едва ли ще успее да отрече, че не е казвала такова нещо.

Това обаче се превръща в епидемия.

От външнополитическата обстановка, през вътрешната политика, до здравето и диетите, знайни и незнайни медии лепят Ванга като етикет.

Не, Ванга не е предрекла утрешния курс на рублата, нито бъдещата партия на Хекимян, още по-малко е предписала лечение на едра шарка с чай от мащерка и диета с червено цвекло.

А след като дълги години се подвизаваше предимно у нас и в Русия, през тази година феноменът Ванга (или поне медийната му част) се изяви първо в Турция, а оттам в САЩ и Великобритания.

Тамошните таблоиди с отворена прегръдка посрещнаха „старата сляпа жена, предрекла Ислямска държава“.

Сега вече няма начин да не се разреши сирийската криза.

Ако искате да вярвате на Ванга, вярвайте, но само на нещата, които ви е казала лично. За останалото тя сигурно би казала: „Каква я мислехме, каква стана“.

Между другото Джокович отново спечели референдума в Австралия.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *