Защо все не ви се получава в любовта?

Чудите се защо непрекъснато сте необвързани? Не можете да задържите човек до себе си по-дълго от няколко месеца? Защо това е така?

Отговорите на тези и още въпроси могат да се крият именно във вас и вашето отношение към любовта. Вижте по какви начини правите така, че да отблъсквате любовта непрекъснато!

Обвинявате се за всеки провал

Вярно е, че провалът винаги се дължи на нечия вина, но защо задължително тя да е ваша? Пък и понякога съдбата просто си прави шеги с нас. Това не означава, че трябва да се самообвинявате за всеки провал. 
Разсъждавайте трезво над ситуацията и не понижавайте допълнително и без това ниското си самочувствие.

Прекалено сте негативни

Само с позитивно мислене нещата надали ще се случат. Трябва и усилена работа. Но пък ако сте негативни през цялото време, за всичко и всички пръскате само негативизъм, това ще отблъсква човека до вас всеки път. В един момент ще си помисли, че и към него сте така негативни.

Правите едни и същи грешки всеки път, а очаквате резултати

Не можете да правите едно и също, а да очаквате да се случи нещо различно. Просто не може!

Когато направите грешка, нещо не потръгне или сбъркате в думите и действията си, помислете върху това и си вземете поука. Мъдрите хора отдавна са казали, че човек трябва да се учи от грешките си. Това е самата истина.

Вглъбили сте се в предишните си любови

Когато сте във връзка трябва да забравите предишния си опит. Онова, което трябва вече да сте направили, е да сте се поучили от него, за да го използвате в бъдещия си опит. 

Но да си налагате спирачки в сегашната си връзка, да не можете да се порадвате на това, което имате в момента, само защото сте се потопили в миналото е огромна грешка.

Настойчиво криете истинското си аз

Как няма да грешите в любовта, ако непрекъснато криете истинското си аз, играете роли и си слагате маски? 

Покажете се, разкрийте се пред човека, с когото сте. Ако той харесва онова, което ще види, може да е за цял живот!

Търсите под вола теле

Много хора правят грешката да се съмняват във всичко, само защото преди са си патили. Не че не трябва да сте предпазливи, но пък прекалената мнителност пречи. Човек трябва да разсъждава според ситуацията и да знае кога трябва да се отдръпне. 

Ако настойчиво търсите под вола теле, може и да го намерите. Но пък ще изгубите любовта./az-jenata.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *