Майката на Жана Бергендорф изригна срещу щерка си: Лъжкиня и неблагодарница!

Жана Бергендорф лъже, че е отгледана от баба си! Това категорично не е вярно! Така избухнала наскоро майката на певицата Анета Караиванова пред свои познати.

Тя таяла голяма болка, след като прочела, че в свои интервюта щерка й разказвала надълго и нашироко как баба й полагала грижи за отглеждането и възпитанието й, а за родителката не се споменавало нищо. Анета, която си изкарва прехраната, като кара такси, не можела да си обясни неблагодарността от страна на Жана.

Заради начина, по който си вади хляба в последните 15-ина години, Анета не е могла да обръща голямо внимание на двете си дъщери, обясняват запознати. Таксиджийката била изоставена от бащата на Жана още докато била бременна. По-късно се разделила и с таткото на второто си дете и така се наложило майка й да дойде от Сливен, за да й помага в отглеждането на момичетата, пише „България Днес“.

Покрай семейните си драми таксиджийката се превърнала в силна и еманципирана жена. Жана наследила от нея нахакания характер и грабела от живота, без да се вслушва в чуждо мнение. Иначе след 29 години едва миналото лято Анета се свързала с бащата на Жана – Марио, който живеел в Германия. Едва след телефонния разговор се прибира в България, за да види дъщеря си.

През годините Жана израснала буйна, а доказателство за нрава й са проблемите, които тя имаше със закона през последната година. Певицата попадна в районното след скандал с приятеля си. При претърсване в жилището в столичния кв. „Гео Милев“ ченгетата се натъкнали на марихуана.

Бергендорф бе отведена в Първо районно, за да даде обяснение за гюрултията и наличието на дрога в апартамента. След случая изпълнителката се покри от срам и отказваше да говори за случилото се. Единственото, което каза, бе: „Нито са открити наркотици в мен, нито съм използвала“.

„Казах й, че ще се стигне дотам, но тя не слуша и си прави каквото поиска. Щом не приема никакви съвети, сега да си сърба попарата“, споделила обаче Анета пред приятели.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *