Маниак изнудвал познати жени от „Фейсбук“ с голи снимки!

В Района прокуратура – Ихтиман е образувано досъдебно производство срещу Юлиян Х.  на 33 г. от град София за изнудване – престъпление по чл.214, ал.1 от НК.

На Юлиян Х. е повдигнато и предявено обвинение – за това, че с цел да набави за себе си имотна облага-пари е принудил лице от женски пол чрез заплашване да извърши нещо противно на волята му и с това й е причинена имотна вреда в размер на 100 лева – престъпление по чл.214, ал.1 от НК. Обвиняемият е задържан с постановление на РП-Ихтиман, като е изготвено искане за взимане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ от същата прокуратура. С определение от 05.02.2016 г.на Районен съд Ихтиман искането на РП-Ихтиман е уважено и спрямо обвиняемия е постановена постоянна мярка „Задържане под стража“.

Обвиняемият Юлиян Х. е използвал социалната мрежа „Фейсбук“ да осъществява запознанства с млади жени. След осъществяване на тези контакти, същият се е виждал с тях на интимни срещи. Впоследствие е изнудвал жените да му дадат парични суми под предлог, че ако не направят това, ще разпространи снимки на голите им тела в социалната мрежа „Фейсбук“. 

Обвиняемият Юлиян Х. е осъждан за грабеж и престъплението по транспорта и по отношение на него има неприключило досъдебно производство за престъпление по чл.281 от НК в РП-Царево.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *