„РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ С НОВО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ БРЪЧКИТЕ – КОЗМЕТИЧНА СЕРИЯ HIMALAYAN GOJI BERY

След като нашумя като ефективно средство за отслабване, Годжи бери навлиза и в състава на козметичните продукти, за да разкрие още една от своите суперсили – този път в борбата за младост и красота.
Новото оръжие на REFAN срещу  следите , които времето неумолимо оставя върху кожата, е серията продукти със съдържание на екстракт от HIMALAYAN GOJI BERY – азиатско растение, чийто плодове са били използвани още от най-древни времена. В химичния му състав са включени жизненоважни аминокиселини, както и редица микроелементи – фосфор, цинк, калций, желязо, мед, калий, магнезий, натрий и селен, а също така и витамини В1, В2, В6, А, Е, С. Малките червени плодове на билката се използват от традиционната китайска медицина повече от 2000 години като най-мощно природно средство срещу стареене. Ежедневната употреба на HIMALAYAN GOJI BERY  подобрява клетъчния метаболизъм и ускорява растежа на нови клетки.
Иновативната серия на REFAN с екстракт от Годжи бери съдържа продукти за цялото тяло:
– защитен дневен крем за лице
– възстановяващ нощен крем за лице
– омекотяващ лосион за тяло
– захарен ексфолиант за тяло
– защитен шампоан и душ гел
– омекотяващ крем за тяло
– пилинг сапун гъба
– сапун
Екстрактът от Годжи бери е известен със своите силни антиоксидантни свойства. Той регенерира кожата, като й осигурява съставките, от които има нужда, за да стимулира жизнеността на клетките . В резултат кожата отново е гладка и еластична, а бръчките и следите от умора намаляват.
Продуктите от серията HIMALAYAN GOJI BERY  на REFAN са особено подходящи за зряла кожа, на която възвръщат свежестта и красотата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *