Милото разкри как е съблазнил непълнолетната си изгора

Актьорът Калин Сърменов разкри как е преминала първата среща с далеч по-младата му съпруга Боряна. Двамата бяха гости в предаването „Тази събота и неделя” по bTV.

„Бях на 36 години, когато я видях за първи път. Тя ми каза, че е на 18, но после разбрах, че ме е излъгала, защото е била на 17”, разкри Калин. „Тогава разбрах защо любовта е сляпа. Имаше имен ден и аз го чаках в ъгъла на коридора с един гербер. Появи се в безумен вид, след тренировка по тенис – изпотен, в екип, с маратонки и наметнат с рокерско яке. Герберът започна да трепери пред мен и аз почти не говорех”, спомни си пък Боряна.

„Почерпих я една кока-кола, качих я на колата и я прибрах. После сме срещали, тъй като работеше в театъра, но не съм обръщал внимание на присъствието й. Чак след две години работите станаха по-сериозни”, допълни Калин, станал популярен и като Милото от сериала „7 часа разлика”.

Боряна разкри още, че от училище са я водили да гледа Сърменов в театрални постановки, но тя не харесвала как играе. След като двамата вече били влюбени, тя признала това пред свои състуденти. „Ти, луда ли си. Има далеч по-млади”, казали й те, цитирани от блиц. Колегите на Сърменов пък го похвалили: „Браво, Калине. Продължавай с това момиче.”

Калин и Боряна признаха още, че бракът им е щастлив и не се ревнуват. Двамата имат дъщеря – Димана. „Семейството е основен фактор за развитие на обществото и пример за младите”, обобщи Калин.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *