КОШМАРЕН ИНЦИДЕНТ! Кон изрита жестоко санданския славей Райна

Голяма синина има Райна на дясното си бедро вследствие на жесток ритник от кон. Инцидентът се случил по време на екзотичната й почивка на Филипините, където компания й правеше миската Велина Узунова.

В края на януари двете посетили Филипините, където според запознати Райна профукала близо 10 бона. Филипините не са от скъпарските острови заради ниския стандарт там, но билетите не са за всеки джоб.

В един от дните двете македонки решили да се изкачат до тамошен вулкан. Тъй като преходът е изключително труден, за удобство на туристите местните предлагали четирикрак превоз – кончета. Пилето се отказала да се качи на животинчето и като свекърва ходела по Велина, която се въползвала от превозното средство.

Водачът му обаче непрекъсато тормозел животното. За зла беда обаче като защитна реакция битият кон изритал със задните си крака Райна, пише „Шоу“. Македонското девойче отнесло жесток ритник заради ината си да се катери пеш единствена от цялата група.

Освен боленената конска „целувка“ Райна се върнала и с още по-малко сини петна. Те обаче са от масажите, които певицата си правила всеки ден. „Там са не само евтини, но и качествени“, разказва Райна.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *