Ексобщинският съветник от ОДБ в Дупница Г. Рангелов заминава на гурбет в Германия със 70 евро надница: Разочарован съм от политиката

Бившият общински съветник от ОДБ – Дупница Георги Рангелов заминава на гурбет в Германия. Той е собственик на строителна фирма, но в бранша е все по-трудно. Ето какво сподели Г. Рангелов пред репортер на вестник „Струма“:

„Тръгвам на гурбет в Германия. Тук не мога да свържа двата края. Все още чакам за 5 месеца заплатата си от 100 лв. като общински съветник от предишния мандат. Няма строителни обекти, на които да работи фирмата ми. Разочарован съм от политиката. В нея съм от 1999 г., но нищо не се е променило. Исках да помогна за развитието на Дупница, но не успях. Само трима-четирима общински съветници в досегашните мандати на ОбС милеят да се направи нещо за града. Останалите са водени от лични интереси.

Разочарован съм. Поради тази причина не се явих на изборите за общински съветник. Имах намерение да направя листа от „Евророма”, ако евентуално има касиране на избора на общински съветници в Дупница, но се отказах.

Обещават ми в Германия добра работа като строител за по 70 евро на ден. За тамошните стандарти не са много пари, но не мога да стоя без пари в Дупница. Ако ми потръгне, ще взема при себе си в Германия съпругата и децата”, категоричен е Георги Рангелов.

Той беше общински съветник в предишния ОбС от групата на ОДБ. Георги Рангелов е лидер на партията на Цветелин Кънчев „Евророма“ в Дупница. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *