Бившият президент на БФС В. Михов: Не съм излъгал нито един футболист, сега 90% са лъжци, затова има „черно тото“

Бившият президент на БФС и Професионалната футболна лига Валентин Михов представи в родния си Кюстендил биографичната си книга „В играта на живота” и гостува на брат си и сестра си Юри и Даниела Стоименови.

„Аз съм човек, минал цялата футболна йерархия в Европа, без да съм се стремял към това, и реших да направя един анализ чрез книгата си. Досега няма затворена врата пред мен. Нямам нито един акт. Мога да отговоря на всеки един въпрос, за всеки един лев. Не съм предавал човек, не мога да говоря зад гърба и да правя интриги”, каза на срещата  в Кюстендил В. Михов.

„Смущава ме положението в ЦСКА. Това, което се случва, е престъпление, ритуално самоубийство”, коментира Михов, който е бивш президент на червените от 1990 до 1993 г. Той бе категоричен, че в момента нито един шеф на български клуб не е готов да управлява. „Аз не съм излъгал нито един футболист. Сега 90 процента са лъжци. Затова има и „черно тото”, каза още Михов, после раздаде автографи на десетки младежи, любители на футбола.

На въпроса на областния управител Виктор Янев, който бе гост на срещата, какво не би повторил от играта в живота си, Михов отговори: „Може би не бих оставил ЦСКА, впускайки се през 1993 година в надпреварата за президент на БФС, която спечелих срещу Николай Гигов, без да съм обиколил нито един район в страната”.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *