Майка потъна в скръб след загубата на 7-годишния й син, чудо я направи по-силна

Майка във Филипините не можеше да се примири, че е загубила 7-годишния си син завинаги, когато се случи нещо, което промени живота й. 

В град Легаспи, докато семейството е потънало в скръб, един бял балон се откъсва от ковчега на детето и бавно подхвръква по пътеката, право към майката Вибар Аламарес. Тя докосва балона и го изпраща напред, но балонът някак се увива около нея, почти като една прегръдка, пише Daily Mail.

Събитието се повтаря за втори път по-късно вечерта, когато друг балон полита към по-големите братя и сестри на починалото дете. Балонът пак се отделя от ковчега, за да отиде при други членове на семейството му, като на пръв поглед се забавя близо до всеки един от тях. Въпреки, че някои могат да кажат, че балонът е полетял в стаята след обикновен вятър, семейство Аламарес избра да повярва, че това не е случайно, а майката го прие като послание от сина й.

Видеото, което показва какво е почувствала майката, след като балонът е отишъл при нея, е гледано близо 4,8 милиона пъти по целия свят.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *