Обявиха неврокопски бизнесмен за майстор-учител по белот, нагостиха го с диво свинско на специално парти

Известният бизнесмен Стоян Зортев единодушно бе определен за майстор-учител по белот в Гоце Делчев, след като остана непобеден в последните 3 месеца. Той получи признанието на парти, на което присъстваха неговите най-върли опоненти Венцислав Шиндов и Кръстьо Попов, както и най-верният му съекипник Карамфил Скендеров.

Бившият футболист на „Пирин” (ГД) Ангел Солаков спази обещанието си и специално за случая изкара от дълбоките резерви диво свинско и го приготви по стара семейна рецепта, след като загуби облог, че Ст. Зортев и К. Скендеров ще паднат поне веднъж в последните 90 дни.

На веселбата В. Шиндов и Кр. Попов още веднъж признаха майсторството на съперника си. Те си резервираха първи възможност да се изправят срещу него в следващия му сеанс, с условието да им покаже някои от тайните си ходове и похвати, които пази в дълбока секретност.

Купонът продължи до късни доби, като поздравленията за майстор-учителя валяха през цялото време, а оркестърът в едно от любимите заведения на белотаджиите му изпя „на ухо“ любими хитове. Ст. Зортев не бе „пощаден“ и от DJ Цецо, който е един от постоянните негови „клиенти“ и изпълни музикалните му капризи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *