Дадоха първия мач на новия „Пирин“ /Рз/ на петричанина Ив. Стоянов

Съдийската комисия на БФС прати топрефера Ивайло Стоянов на интригуващия сблъсък между новия „Пирин“ /Рз/ и „Литекс ІІ“ в неделя. Изборът върху петричкия международник пада заради очакванията за бурни страсти на терена с оглед негативното класиране на двата отбора.

Дубълът на ловчанлии е в зоната на изпадащите, но отстои само на 3 т. от намиращия се над чертата тим от Разлог. Не по-малко интригуващо ще бъде и на резервните скамейки, където срещу Николай Митов най-вероятно ще се изправи Любослав Пенев, който от своя страна ще подсили гостуващия състав с игралите доскоро в „А“ група футболисти в оранжево.

Интересът се подсилва и от неяснотата около реакцията на местните фенове на трансформацията в любимия им отбор, който се напълни с легионери отвън и на всичкото отгоре идва в планинското градче само за официалните двубои.

Прави впечатление, че седемте срещи от първия пролетен кръг на втория ешелон са поверени на арбитри от елитната ранглиста, редуцирана между двата полусезона. За оценител на представянето на съдийската бригада начело с Ангел Баялцалиев в домакинството на „Банско“ срещу „Ботев“ /Гъл/ бе определен благоевградчанинът Георги Кордев.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *