Топ теми

Рокада в „Като две капки вода“! Култов образ от кухнята на шоуто е аут, вижте кой ще го замести!

С нов представител сред менторите ще стартира четвъртият сезон на „Като две капки вода”. Звездните участници ще получават напътствия за пресъздаването на образи от винаги усмихнатата Милица Гладнишка. Актрисата, която беше съдия във втори сезон на „Като две капки вода”, ще получи щафетата от Георги Низамов, за да разяснява на свой ред жестовете на световните звезди.  

За първи в историята на шоуто сред участниците ще присъства и дует, който ще се изправя пред предизвикателствата на най-известните музикални тандеми, пише пик. Представителите на дуото са сред повелителите на комедията и оригиналните превъплъщения.   

На 3 март от 21.00 ч. по Нова зрителите ще видят първия специален епизод, който ще поднесе най-добрите моменти от шоуто и ще представи новите звездни участници. По време на вечерта артистите ще научат и първите си задачи, свързани с преобразяванията в музикални величия.  

Кои ще бъдат новите участници? Какви предизвикателства ще получат в началото на новия сезон? Не пропускайте специалния епизод на „Като две капки вода” – на 3 март, четвъртък, от 21.00 ч.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *