Секси акушерка отложи сватбата си, защото била дебела (СНИМКИ)

31-годишната Клер Кроутър някога тежеше 90 килограма и своето излишно тегло дължеше на любовта си към пиците и прочее нездравословни храни. Клер работи като акушерка и заради бесния график на работата й се хранела предимно с полуфабрикати или каквото й попадне под ръка. Ситуацията излязла извън контрол и тя просто не можела да се погледне в огледалото. И отхвърлила предложението на годеника си за сватба като заявила, че няма да тръгне към олтара като „тлъста булка“.

Така Клер се присъединила към група за отслбване и спазвайки съответната програма, успяла за 10 месеца да свали 25,5 кг. Но скоро разбрала, че това не е достатъчно и се записала във фитнес клуб заедно с годевика си Стивън, който всячески я подкрепял – спазвал същия режим на тренировки и диета, пише БЛИЦ. Във фитнеса тя изгубила още 13 кг и отслабнала общо с 38,5 кг

Така от нещастна дебелана, която ненавижда външния си вид, Клер се превърнала в ослепителна стройна и сексапилна крсавица. Тя придобила увереност в себе си и се гордее с тялото си, което започнала да урасява с татуировки.

„Подкрепата на Стивън беше в основата на успеха ми“, казва Клер за удивителния ремонт на тялото си. 

Сега вече никой не можел да я нарече „тлъста булка“ и тя най-сетне си поръчала булчинска рокля. Така Клер и Стивън се оженили в компанията на Моли, за която майка й Клер е най-добрият пример на подражание.  

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *