ХОРОСКОП ЗА 29 ФЕВРУАРИ

ОВЕН
Неприятно впечатление ще остави понеделник у вас и вероятно грижите ви като начало ще бъдат у дома. Причините ще бъдат различни при отделните представители, но могат да се обобщят в три групи. Едни от вас ще срещнат силна съпротива вкъщи във връзка с желанието им да реализират своя идеал.

ТЕЛЕЦ
Телците имат добри шансове днес за постигане на успех, но в много случаи само ще се лишат от него, поради прекалената им мнителност за материалната изгода. Бъдете по-малко подозрителни към своите партньори и ще се освободите от постоянните си притеснения. В службата сега може да възникне крайно неприятна ситуация.

БЛИЗНАЦИ
В понеделник са налице всички условия, за да проявите сдържаност откъм ваши приятели, които ще ви предложат свой план и те ще искат да го подкрепите и дори да вземете участие в него. Днес звездите са в неблагоприятно разположение за контактите ви с приятели и рискувате при осъществяването да останете разочаровани. В любовта също е възможно разочарование.

РАК
Започвате с лошо настроение първия делничен ден, но няма да трябва много, за да повдигнете духа си до необходимото ниво. За тази цел най-много ще ви помогнат приятелите, с които днес се очертава да имате ползотворни контакти. Бъдете внимателни с парите си.

ЛЪВ
Продължават да ви притесняват някои проблеми, върху които разсъждавате и търсите път за разрешаването им. Начини има и възможността да го използвате няма да закъснее с появяването си. Във всички случаи тя ще донесе облекчение, макар че няма да отговаря на максимата: и вълкът сит, и агнето цяло. Работният ви ден ще премине успешно.

ДЕВА
В понеделник много от вас ще доминират с лична сила и авторитет в контактите си, както и на работното място. Все пак не бива да спекулирате с някои предимства, които част от вас притежават, защото е твърде възможно в скоро време ситуацията да се промени и даже да настъпят неприятни за вас последствия. За да избегнете конфликти с любовния си партньор бъдете много внимателни.

ВЕЗНИ
Седмицата започва добре за Везните. Тя им предоставя още в понеделник възможности за осъществяване на личните си намерения. Денят е много благоприятен за инвестиране на капитал чрез посредничество на вашите съдружници. За някои от вас работното време ще донесе известни притеснения поради невъзможност напълно да се справите с всекидневните задължения.

СКОРПИОН
Понеделник е ден за действие и много от Скорпионите ще имат утежнена програма. Вероятно ще се наложи да присъствате на няколко места и това изисква стриктно спазване на предварителна програма. Добри контакти ще имате сега, а също и по-големи възможности за лична реализация.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците са амбицирани за действия в понеделник и най-успешната им изява ще бъде на професионалното поле. Имате много добри възможности за морални или материални придобивки. Понеделник ще ви зарадва с ново отношение, по-благоприятно от досегашното. Някои от вас ще имат лични неудобства, които в дадения случай могат да означават и лошо здраве. Не унивайте, нещата ще си дойдат на мястото.

КОЗИРОГ
Перспективите в понеделник са добри за Козирозите. Но в повечето случаи ще ви липсват възможности, за да ги осъществите на практика. Днес поемате много ангажименти, които едва ли ще реализирате на практика. Труден ден ще имат бизнесмените, при тях са вероятни противоречия със съдружниците. Агресията у някои Козирози се засилва в семейна обстановка и това може да стане причина за конфронтация.

ВОДОЛЕЙ
Доста трудно ще ви бъде днес да установите баланс между служебните си задължения и личните намерения, но трябва да се примирите, че понеделник не ви дава голяма свобода и време за себе си. Някои от вас имат намерение да назначат среща с шефа си с искане за по-високо заплащане. Опитайте се да забравите за това желание, обстановката не ви обещава успех в подобни разговори. Изчакайте по-благоприятен момент, когато сте готови с аргументите.

РИБИ
Първият работен ден от седмицата ще сблъска няколко представители на Риби с непреодолими трудности, а за всички професионалният ден изисква максимални усилия. Извън работното време денят ви носи доста предимства и успешни контакти. Силна е позицията ви за действие по административна линия. Днес ще ви бъде трудно да осъществите някои лични решения относно своята финансова сигурност. Не предприемайте рисковани операции.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *