ИНЦИДЕНТИ ПРЕЗ УИКЕНДА! Благоевградчанка се запали от газов котлон, 29-годишен прободен с нож на купон с приятели

Благоевградчанка се запали от газов котлон, докато затопляла храна, с тежко изгаряне по краката и ръцете е транспортирана за „Пирогов“. Нелепият инцидент с 84-годишната жена станал около 20,30 часа на ул. „Прилеп“ в Благоевград.

Домакинята запалила малък газов котлон да затопли вечерята, неволно долната част на пеньоара й попаднала под пламъците и се запалила. Пострадалата успяла да запази самообладание, но докато съблече горящата дреха, е пострадала сериозно.

Близките й се прители на помощ и с линейка е транспортирана до болницата. След лекарския преглед и консултации с хирурзи е закарана в „Пирогов“.

И друг инцидент стана в Благоевград. 29-годишният Б. Грънчаров е с прободна рана на ръката след скандал. Сбиването станало около 2.00 часа след полунощ. Група приятели се събрали да се почерпят, подпийнали и се скарали. Единият от тях грабнал ножа и наръгал в ръката опонента си.

Пострадалият мъж е транспортиран с личен превоз до спешно отделение, той е с нараняване в предмишницата, оказана му е първа помощ и е консултиран с отропед-травматолог. За инцидента е информирана и полицията, служители от ОД на МВР – Благоевград работят по случая. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *