НОВО БРУТАЛНО НАПАДЕНИЕ! Мутри с S класа пребиха 60-г. шофьор насред София

60-годишен мъж е бил пребит, а колата му изпочупена от двама млади мъже, слезли от стар Мерцедес S-клас. Грозната сцена се разиграла в центъра на София преди време, но не е била заснета и огласена публично до този момент, пише „Телеграф“. Страничното стъкло на потърпевшия Васко е било счупено с голи ръце, след което започнало преследване, а близо до Театър „София” мъжът е бил пребит. Случката разказва синът на пострадалия – Любо, който предостави копие от медицинското, издадено на баща му, удостоверение за ПТП и обяснение, писано от татко му в полицията. 

„Баща ми живее втори живот, ударили са неговата малка „Тойта”, която е с газова уредба, със 100 км в час, докато той се е опитвал да им избяга. Подът в багажника на тойотата е огънат на две”, разказва Любо. 

Сцената се разиграла около 5 часа сутринта. Васко от 1991 година разкарвал вестници и в ранния час се връщал от обект, карайки по бул. „Симеоновско шосе”. На кръстовището с бул. „Никола Габровски” S-класа, идваща от „Студентски град”, влязла с висока скорост в десния завой и се завъртяла. Малко след нея идвал Васко. Той спрял зад нея известно време, почакал, присветнал с фарове, заобиколил я и продължил към Семинарията. 

На следващия светофар спрял и пушел на отворен прозорец. Миг по-късно пред него заковал спирачки мерцедесът. От него изскочил млад мъж, доближил се до него и с голи ръце хванал и счупил отворения леко страничен прозорец. 

Изплашен, Васил включил задна и тръгнал да бяга по бул. „Пейо Яворов”, а мерцедесът след него. Около Телевизионната кула преследвачът го настигнал и го ударил отзад. 60-годишният мъж много се паникьосал, почнал да звъни на 112, минавайки с превишена скорост покрай стационарна камера. 

„Преследват ме и ме ударят, на „Ситняково” съм, какво да правя”, попитал мъжът. „Това в София ли е?”, попитал диспечерът. 

Мъжът решил, че ще тръгне по тесните улички около „Оборище”, защото колата му е по-малка и маневрена. Живеел в този квартал и искал да се прибере към дома си. Гонитбата обаче продължила и при излизане от ул. „Васил Друмев” на бул. „Мадрид” го удрят пак, мерцедесът губи контрол и забърсва спряло такси. 

Без да му мисли Васко продължил, но го настигнали на Театър „София”, където го принудили да спре. „Чакайте бе, момчета, какво правите, защо ме удряте, какво съм ви направил?”, попитал човекът. С изцъклен поглед хилав млад мъж започнал да го налага. От близкото казино изскочили очевидци, които подвикнали на биячите от другия тротоар, но не се приближили. По едно време той спрял, качил се на колата и избягал. На мястото дошли две патрулки. Едната написала протоколо за ПТО, а другата тръгнала в посоката на мерцедеса.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *