С банкет 3 в 1 жените от Българчево и Бело поле скрепиха дружбата между двете села

Троен повод за празнуване събра на обща трепеза над 50 жители на благоевградските села Бело поле и Българчево. Почти изцяло дамската компания си спретна бурен купон в аванс по случай Баба Марта, националния празник 3-ти март и Международния ден на жената 8-ми март в популярно благоевградско заведение.
„Всъщност идеята бе на кметицата на Българчево Елена Стойчева. Тя организира банкета и ни покани, а това се превърна в една вечер на дружбата между двете села“, разказа белополската бизнесдама Виолета Петрова.
Още в началото на банкета заваляха специални музикални поздрави към групата, а първият беше за кметицата Е. Стойчева. С пожелания за здраве и успехи управничката закичи всички празнуващи с мартеници и поведе хорото.
Точно в полунощ настъпи моментът за голямата изненада. В чест на рождения ден на дъщерята на кметицата Ася Георгиева в залата беше внесена ефектна торта, подарък от заведението. Така с песни, танци и наздравици празненството продължи до малките часове на нощта, разказаха присъстващи на тържеството.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *